2009 yılında çalışma hayatına atılan Miart Mimarlık, kurulduğu günden bu yana mimari tasarımın hemen hemen tüm dallarında çalışmalar yürütmüş, projeler sunmuştur. Mimari tasarımın içindeki sanat olgusuna vurgu yapan Miart Mimarlık’ın isminde bu olgular yer almaktadır. Bu bağlamda kurumsal ve bireysel müşterilerin isteklerine, önceliklerine ve memnuniyetlerine oldukça önem verilmekte, tasarım ve uygulama aşamalarında beklenilenin ötesinde ürünler vermek adına mimari tasarım, detay çözümlemeleri, uygulama kriterleri üzerinde hassasiyetle durulmaktadır. Miart Mimarlık, müşterilerinden aldığı istekler doğrultusunda, kendine özgü mimari tasarım kriterlerini harmanlayarak günümüz post-modern, global mimari anlayışları doğrultusunda ürünler sunmayı kendisine ilke benimsemiştir.

Miart Mimarlık, mimarlığın bağlı olduğu birbirinden farklı dallara ilgi göstermeye önem vermiş, konut tasarımından damızlık süt sığırı yetiştirme çiftliği projelerine, iç mekan tasarımlarından endüstriyel bazlı makine ağırlıklı projelere imza atmış; bu bağlamda tecrübe kazanmış, tasarım ufkunu genişletmiştir. İç mekan tasarımlarında uygulayıcı firma olmanın da avantajını kullanarak doğabilecek potansiyel sorunlara yerinde, hızlı bir şekilde müdahale ederek sorunu etkili bir şekilde ortadan kaldırmayı kendine ilke edinmiştir.

Miart Mimarlık’ın müşteri portföyünü yoğunluklu olarak kurumsal firmalar oluşturmaktadır. Edinilen tecrübe bağlamında, kurumsal firmaların, hızlı ve bir çok alternatifi içerisinde barındıran proje çözümlemeleri bekledikleri bilinmektedir. Miart Mimarlık bu beklentileri kendi içerisindeki öz disiplin, yoğun konsantrasyon ve tecrübe ile karşılayabilmektedir.

TANSU UZUNOĞLU

1987 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde öğrenim görmeye hak kazandı ve 2009 yılında mezun oldu. Bu dönemde fakülte bünyesinde çeşitli atölye ve organizasyonlarda görev aldı. Mezun olduğu yıl Miart Mimarlık’ı kurdu. Ekolojik ve sürdürülebilir mimariye ilgi duyması neticesinde 2011 yılında Gebze Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansa başladı. Tasarım ve proje faaliyetlerine Miart Mimarlık çatısı altında devam etmektedir.